Current Affairs August 2022

    3
    0

    Q1: Which country Defense Minister says Pakistan allowed US drones to use its airspace to access Afghanistan ?

    Ans: Afghanistan Defense Minister says Pakistan allowed US drones to use its airspace to access Afghanistan

    Q2: Recently which country ordered factories to shut down aimed the fiercest heat wave in six decade ?

    Ans: China ordered factories to shut down aimed the fiercest heat wave in six decade

    Q3. What is the theme of the World Water Week 2022 ?

    Ans: The theme of the World Water Week 2022 is Seeing the Unseen : The Value of Water as years Name .

    Q4:Kuwait names first envoy to Iran in over six years , Named ?

    Ans: Bader Abdullah Al – Munaikh first envoy to Iran in over six years.

    Q5. Which country to push Africa Seat on the UNSC ?

    Ans:Japan push Africa Seat on the UNSC.

    Q6: In August 2022 , which country’s Prime Minister tested negative on a drug test ?

    Ans:In August 2022 , Finland Prime Minister tested negative on a drug test.

    Q7: Which country has launched a ‘ Developing Countries Trading Scheme ( DCTS ) ?

    Ans:UK has launched a ‘ Developing Countries Trading Scheme ( DCTS ).

    Q8: As per a recent study , which country is the fastest aging country in the European Union ( EU ) ?

    Ans:Portugal is the fastest aging country in the European Union ( EU ) .

    Q9: Who won by – election in Karachi NA – 245 which was held on 21 August ?

    Ans:PTI candidate Mehmood Maulvi won by – election in Karachi NA – 245 which was held on 21 August.

    Q10: Which country has won most medals at Commonwealth Games 2022 ?

    Ans:Australia has won most medals at Commonwealth Games 2022.

    Current Affairs August 2022

    Tony Lopez Trending Video On Social Media

    Previous articleTanya Pardazi Accident Video Goes Trending On Social Media
    Next articleTanya Pardazi accident | Tanya Pardazi skydiving accident video | Tiktok Tanya Pardazi dies in skydiving accident