Important General Knowledge MCQS Related to Pakistan Army & Navy

    7
    0

    Q1:The first Chief of Staff of Pak Army was?

    Ans . General Takka Khan
    was the first Chief Staff of Pak Army .

    Q2:Defence day is observed on ___?

    Ans.Defence day is observed on 6th September.

    Q3:The headquarters of Air Force is located in __ ?

    Ans:The headquarters of Air Force is in located in Islamabad.

    Q4:KRL Stands for…?

    Ans:KRL Stands for Khan Research Laboratories.

    Q5:GHQ Stands for?

    Ans. GHQ stands for General Head Quarters.

    Q6:Zafar Ahmed Chaudhry was the first Chief of Air Staff of __?

    Ans:Zafar Ahmed Chaudhry was the first Chief of Air Staff of Air Force.

    Q7:The highest official rank of Air Force is ?

    Ans:The highest official rank of Air Force is Air Chief Marshal.

    Q8:Paery Cane was the first C-in-C of _?.

    Ans. Paery Cane was the first C-in -C of Pakistan Air Force.

    Memphis shooting videos recording on Facebook

    Previous articleTom Brady and Gisele Bundchen’s relationship is going through a rough patch
    Next articleTrump Is Under Investigation ; Illegal Use Of Photo With State Police trending on social media